" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

SRK:n Tiedote 17.6.2020

Suviseurat viestii koteihin radio- ja videolähetyksillä

Pohjoismaiden suurin hengellinen kesätapahtuma Suviseurat järjestetään radio- ja videolähetyksinä. Tänä vuonna Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurat lähetetään Oulusta SRK:n toimistolta, jonne on rakennettu radio- ja videostudiot.

Suviseurojen tunnukseksi on valittu ”Tapahtukoon sinun tahtosi (Matt. 6:10)”. Se muistuttaa, että kaikissa elämäntilanteissa saamme kääntyä Jumalan puoleen. Jumala johtaa luomakunnan ja yksittäisen ihmisen elämää.

Seurojen ohjelma noudattelee pääosin seuratapahtumasta tuttua kaavaa: aattoseurat alkavat torstaina 25.6.2020 klo 12, avajaiset pidetään perjantaina 26.6. klo 10, ja päätösseurat alkavat maanantaina 29.6. klo 13.30.  Seurajärjestäjien saaman tiedon mukaan moni seuravieras kokoontuu kotonaan yhdessä ystävien tai perheenjäsenten kanssa kuuntelemaan seuroja ja viettämään leirielämää.

Kesäseuraradio on avannut FM-radiolähetyksen 17.6., ja lähetys jatkuu aina 3.8. saakka. Suviseuralähetys kuuluu Kesäseuraradion kanavalla 24.6.–29.6.2020. Radiolähetys on kuultavissa vuorokauden ympäri myös nettiradiossa osoitteessa kesaseuraradio.fi. Verkkosivuilta löytyvät ohjelmasisällöt ja taajuudet. Infoa Suviseuroista löytyy osoitteesta srk.fi.

Lisätietoja:
Olli Lohi, olli.lohi@srk.fi, SRK:n viestintäpäällikkö