" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

PUHUJIEN JA PAPPIEN VUODENVAIHTEEN KOKOONTUMISET PERUUNTUVAT

Julkaistu: 22.12.2021

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koronakoordinaatioryhmä on esittänyt yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kieltämistä Pohjois-Pohjanmaan alueella. Pohjois-Pohjanmaan aluehallintovirasto päätti tänään kieltää kokonaan yleisötilaisuuksien järjestämisen sisä- ja ulkotiloissa Pohjois-Pohjanmaalla koronakoordinaatioryhmän esityksen pohjalta. Rajoitus ovat voimassa 23.12.–31.12.

Vallitsevan tilanteen ja olosuhteiden vuoksi joudutaan pappien kokoontuminen leiripäivään Siikatörmän leirikeskukseen perjantaina 7.1.2022 perumaan. Samoin perutaan puhujien kokoontuminen Oulun rauhanyhdistykselle lauantaina 8.1.2022. Puhujienkokouksen alustus ”Sananpalvelijan tehtävä tässä ajassa” ja SRK:n johtokunnan puheenjohtajan puheenvuoro lähetetään striimattuna SRKnyt Youtube-kanavalla lauantaina 8.1.2022 klo 18.00.

Pääset seuraamaan lähetystä tästä linkistä.