" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

SISARJÄRJESTÖJEN TAPAAMINEN VAHVISTI YHTEISTYÖTÄ ENTISESTÄÄN

Julkaistu: 29.9.2022

SRK:n (Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys) ja sen sisarjärjestöjen, ruotsalaisen SFC:n ja pohjoisamerikkalaisen LLC:n, yhteistyötapaaminen järjestettiin Oulussa 19.–20. syyskuuta. Kahden vuoden välein, vuorotellen eri maissa kokoontuvassa pääsihteerien, johtokuntien puheenjohtajiston sekä toimialavastaavien tapaamisessa jaetaan kuulumisia keskusjärjestöjen työstä ja käydään keskusteluja kristillisyyden ajankohtaisista asioista.

Lue lisää tapaamisesta Päivämiehen verkkolehdestä: https://www.paivamies.fi/uutiset/keskustelussa-koettiin-yhteista-uskon-ymmarrysta-6.42.15111.52449ba9dc