" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

SUVISEUROISSA JULKISTETTAVIA UUTUUKSIA VOI TILATA JO NYT

Julkaistu: 22.6.2022

Suviseuroissa julkistetaan Harri Vähäjylkän seurusteluaiheinen kertomuskirja Ihanan kamalaa, Raimo Österbergin matkakirja Saman Isän lapsiaLähetysmatka Länsi-Afrikkaan, Hanna Ahon varhaisnuortenkirja Täältä tullaan, Krokvik sekä vuoden 2022 ajankohtaiskirja Sydämen usko ja lähimmäisenrakkaus. Lisäksi julkistetaan rippilauluja sisältävä yhteislauluäänite Kulje valona vierelläni. Uudet julkaisut tulevat myyntiin Suviseuroissa. Kaikki viisi uutta julkaisua on ostettavissa pakettitarjouksena Suviseuroista. Uutuuksia on mahdollista tilata ennakkoon SRK:n verkkokaupasta julkaisumyymälä.fi. Vähintään 50 euron tilauksiin ei tule postikuluja. Uutuustuotteita sisältävät verkkokauppatilaukset toimitetaan asiakkaille Suviseurojen jälkeen viikolla 27.